Romanticism

15colgadasdeunapercha_sanjuan_ms1.jpg

Sant Joan és la nit esperada, amb el dia més llarg de l’any. Per això, per un dia com aquest buscava un look romantic i estiuenc, combinant una mini faldilla de color rosa-salmó, que es deixa fer ballar per l’aire, amb un jersei vaporós d’un color semblant que a les nits d’estiu acompanya perfecte. M’he decidit, també, per unes sandàlies negres i daurades, molt senzilles de treure per poder caminar per la sorra de la platja quan facin els focs artificials; i la caçadora texana, bàsica per enfrontar la brisa marina i donar un toc de color a l’outfit. I com que és una nit especial, i comença l’estiu, m’he recollit el cabell en un monyo alt i m’hi he posat una rosa assecada, donant un toc especial. I finalment, un bolso petit per poder guardar les coses bàsiques, de color marró, combinant a la perfecció amb l’arribada de l’estiu. I d’aquesta manera, i amb la gent que m’envolta, gaudiré de l’especial nit de Sant Joan.

♥ I per acompanyar, l’havanera Vestida de Nit de la preciosa i profunda veu de Sílvia Pérez Cruz. Escolteu-la, perquè la veu d’aquesta noia enamora, transmet i emociona.

San Juan es la noche esperada, junto con el día más largo del año. Así, para un día como este buscaba un look romántico y veraniego, combinando una mini falda de color rosa-salmón con la que se pueda bailar, con un jersey vaporoso de un color parecido, que en las noches de verano acompaña perfectamente. Me he decidido, también, por unas sandalias negras y doradas, muy fáciles de sacar para poder caminar por la arena de la playa cuando hagan los fuegos artificiales; y la cazadora tejana, básica para afrontar la brisa marina y dar un toque de color al outfit. Y como es una noche especial, y empieza el verano, me he recogido el pelo con un moño alto y me he puesto una rosa seca, dando un toque especial. Y, finalmente, un bolso pequeño para poder guardar las cosas básicas, de color marrón, combinando a la perfección con la llegada del verano. Y de esta forma, y con la gente que me rodea, disfrutaré de la especial noche de San Juan.

♥ Y para acompañar, la habanera Vestida de Nit cantada por la preciosa y profunda voz de Sílvia Pérez Cruz. Escuchadla porque la voz de esta chica enamora, transmite y emociona.

Saint John is the expected night, and the longest day of the year. Therefore, for this day I was looking for a romantic and summer-like look, combining a salmon-pink mini skirt, which with I can dance, with a similar color sheer jumper which accompanies perfectly on summer nights. I also have decided to wear black and gold sandals, very simple to take off, for walking on the beach sand during the fireworks, and a denim jacket basic to face the sea breeze and give a touch of color to the outfit. And, because it is a special night and summer begins, I picked up my hair in a bun and put on it a dried rose, giving a special touch. And finally, a small brown bag to keep basic things, combining perfectly with summer arrival. And so, with the people around me, I will enjoy this special night.

♥ And to accompany, this incredible habanera called Vestida de Nit, sung by Silvia Perez Cruz. Listen to it, because this girl’s voice thrills, captivates and transmits.

15colgadasdeunapercha_sanjuan_ms2.jpg

15colgadasdeunapercha_sanjuan_ms3.jpg

15colgadasdeunapercha_sanjuan_ms4

15colgadasdeunapercha_sanjuan_ms5

15colgadasdeunapercha_sanjuan_ms6

15colgadasdeunapercha_sanjuan_ms7

15colgadasdeunapercha_sanjuan_ms8

15colgadasdeunapercha_sanjuan_ms9.jpg

Jersey/Jumper: Mango (old)
Mini Falda/Mini Skirt: Pull&Bear SS 13
Cazadora tejana/Denim Jacket: H&M (old)
Sandalias/Sandals: Zara SS 13
Bolso/Handbag: Mercadillo de Granada/Granada’s Streetmarket
Pulsera/Bracelet: Natura (old)
Pintauñas/Nail polish: Rare Nails 028 Berry Red

photos by Iñaki
post by Marta Sabadell

5 comentarios en “Romanticism

  1. m’agrada tot el look, des de les sandàlies fins a la rosa seca. m’encanta la faldilla i el jersei. I el bolso i la pulsera també. ja! m’agrada TOT.
    muaaaak
    c.k.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.