Marta Martí, la Coco Chanel barcelonina

15colgadasdeunapercha_marta_marti_atelier_vestidos_novia_bodas_invitadas_weddings_1

El dimarts dia 10 de desembre, les ”colgadas” Carla Kissler i Marta Sabadell, en representació de 15c., vam poder anar a l’atelier de la Marta Martí, una autèntica «cucada» amb propostes prêt-à-couture i prêt-à-porter, romàntiques i elegants. MARTA MARTÍ atelier barreja la tradició i l’ofici de modista de l’època de les nostres àvies, amb la visió i creació més vanguardista d’ara, amb un concepte self-fashion, on clienta i dissenyadora formen un equip per crear el vestit ideal. L’atelier es troba al c/Balmes 213, 4t 1a de Barcelona, i es dedica principalment a la creació de vestits de núvia i de convidada, tot i que amb un interès especial, també, pels abrics i una futura col·lecció, encara, sorpresa. Com ens va explicar la Marta, publicista i amant de la moda, tot va començar gràcies a les seves ganes, l’amor per la moda i sobretot al suport de la seva família i amics. 

El martes día 10 de diciembre, las ”colgadas” Carla Kissler y Marta Sabadell, en representación de 15c., pudimos ir al atelier de Marta Martí, una auténtica «cucada» con propuestas prêt-à-couture y prêt-à-porter, románticas y elegantes. MARTA MARTÍ atelier mezcla la tradición y el oficio de modista de la época de nuestras abuelas, con la visión y creación más vanguardista de ahora, con un concepto self-fashion, donde clienta y diseñadora forman un equipo para crear el vestido ideal. El atelier se encuentra en la c/Balmes 213, 4º 1ª de Barcelona, y se dedica principalmente a la creación de vestidos de novia y de invitada, a pesar de tener un interés especial, también, por los abrigos y una futura colección, todavía, sorpresa. Cómo nos explicó Marta, publicista y amante de la moda, todo comenzó gracias a sus ganas, el amor por la moda y sobre todo el apoyo de su familia y amigos.

Last Tuesday December 10th, the «hanging» Carla Kissler and Marta Sabadell, representing 15c., went to the atelier of Marta Martí, full of cute, romantic and elegant prêt-à-couture and prêt-à-porter proposals. MARTA MARTÍ atelier blends the tradition of the dressmakers on the time of our grandmothers, with the vision and creation of nowadays avant-garde, with a self-fashion concept where client and designer team up to create the ideal dress. The atelier is located at Balmes street, 213, 4º 1ª Barcelona, and is principally engaged in the creation of wedding gowns and guest dresses, despite having a special interest, too, on coats and a future collection still a surprise. Marta, advertising agent and fashion lover, explained us how did it all start, thanks to her desire, her love for fashion and especially thanks to the support of her family and friends.

.

Inspirat en la moda francesa i amb molta personalitat, MARTA MARTÍ atelier proposa dissenys únics, pensats i creats a partir de la història de cada persona i de totes aquelles coses amb les que s’inspiren, a més de teixits de qualitat i mans molt fines. Les esquenes a l’aire, les línies rectes poc ajustades, els “madroños” i les butxaques són peces clau en les seves creacions. Amant dels patronatges, presenta dissenys molt purs, còmodes i sobradament elegants. L’elegància i la senzillesa de l’atelier queda patent, també, en els seus dissenys, aconseguint transmetre la felicitat que sempre desprenen esdeveniments importants. A més, la Marta sap que un bon vestit ha d’anar acompanyat de complements a l’alçada, i per això col·labora amb les corones de Flowers by Bornay i les sabates d’Un paso más.

Inspirado en la moda francesa y con mucha personalidad, MARTA MARTÍ atelier propone diseños únicos, pensados y creados a partir de la historia de cada persona y de todas aquellas cosas con las que se inspiran, además de tejidos de calidad y manos muy finas. Las espaldas al aire, las líneas rectas poco ajustadas, los «madroños» y los bolsillos son piezas clave en sus creaciones. Amante de los patrones, presenta diseños muy puros, cómodos y sobradamente elegantes. La elegancia y la sencillez del atelier queda patente, también, en sus diseños, consiguiendo transmitir la felicidad que siempre desprenden acontecimientos importantes. Además, Marta sabe que un buen vestido debe ir acompañado de complementos a su altura, y por ello colabora con las coronas de Flowers by Bornay y los zapatos de Un paso más.

Inspired by French fashion and full of personality, MARTA MARTÍ atelier proposes unique designs, created from the story of each person and from all of those things that inspire each one, with quality fabrics and skill hands. Backless backs, straight lines slightly adjusted, tassels and pockets are key pieces in her creations. Lover of patterns, presents pure, comfortable and very elegant designs. The elegance and simplicity of the atelier is evident, too, in her designs, managing to convey the happiness that important events always cause. Furthermore, Marta knows a lovely dress must be combined with lovely accesories, that’s why she colaborates with Flowers by Bornay hairwreaths and Un paso más shoes.

15colgadasdeunapercha_marta_marti_atelier_vestidos_novia_bodas_invitadas_weddings_2

15colgadasdeunapercha_marta_marti_atelier_vestidos_novia_bodas_invitadas_weddings_10

15colgadasdeunapercha_marta_marti_atelier_vestidos_novia_bodas_invitadas_weddings_3

15colgadasdeunapercha_marta_marti_atelier_vestidos_novia_bodas_invitadas_weddings_4

15colgadasdeunapercha_marta_marti_atelier_vestidos_novia_bodas_invitadas_weddings_5

15colgadasdeunapercha_marta_marti_atelier_vestidos_novia_bodas_invitadas_weddings_6

15colgadasdeunapercha_marta_marti_atelier_vestidos_novia_bodas_invitadas_weddings_7

15colgadasdeunapercha_marta_marti_atelier_vestidos_novia_bodas_invitadas_weddings_8

15colgadasdeunapercha_marta_marti_atelier_vestidos_novia_bodas_invitadas_weddings_9

15colgadasdeunapercha_marta_marti_atelier_vestidos_novia_bodas_invitadas_weddings_11

15colgadasdeunapercha_marta_marti_atelier_vestidos_novia_bodas_invitadas_weddings_12

15colgadasdeunapercha_marta_marti_atelier_vestidos_novia_bodas_invitadas_weddings_13

15colgadasdeunapercha_marta_marti_atelier_vestidos_novia_bodas_invitadas_weddings_14

15colgadasdeunapercha_marta_marti_atelier_vestidos_novia_bodas_invitadas_weddings_15

15colgadasdeunapercha_marta_marti_atelier_vestidos_novia_bodas_invitadas_weddings_16

Nosaltres vam tenir la sort de poder provar-nos un vestit de núvia d’encaix amb l’esquena a l’aire, un mono negre curt molt elegant, i uns pantalons palazzo de punts amb un body de vellut. La Marta es va probar el seu abric preferit de pota de gall, que li quedava perfecte amb el vestit blanc de volants, també disseny seu. Moltissimes gràcies Marta per la tarda que vam passar plegades!

Nosotras tuvimos la suerte de poder probarnos un vestido de novia de encaje con la espalda al aire, un mono negro corto muy elegante, y unos pantalones palazzo de topos con un body de terciopelo. Marta se probó su abrigo preferido de pata de gallo, que le quedaba perfecto con el vestido blanco de volantes, también diseño suyo. ¡Muchísimas gracias Marta por la tarde que pasamos juntas!

We were lucky enough to try on a lace wedding dress with backless back, an elegant short black jumpsuit, and polka dots palazzo pants with a velvet body. Marta tried on her favourite houndstooth coat, that matched perfectly with the flounce white dress also designed by her. Marta thank you so much for the afternoon we spent together!

15colgadasdeunapercha_marta_marti_atelier_vestidos_novia_bodas_invitadas_weddings_17

15colgadasdeunapercha_marta_marti_atelier_vestidos_novia_bodas_invitadas_weddings_18

15colgadasdeunapercha_marta_marti_atelier_vestidos_novia_bodas_invitadas_weddings_19

15colgadasdeunapercha_marta_marti_atelier_vestidos_novia_bodas_invitadas_weddings_20

15colgadasdeunapercha_marta_marti_atelier_vestidos_novia_bodas_invitadas_weddings_21

Si esteu interessats us deixem la seva pàgina web www.mmarti.es i el seu facebookSi us agradaria poder lluir un dels seus vestits, fet exclusivament per vosaltres, només heu de concertar cita a atelier@mmarti.es o trucar al 93 250 37 06. Us assegurem que us enamorareu!!!

Si estáis interesados os dejamos su página web www.mmarti.es y su facebook. Si os gustaría poder lucir uno de sus vestidos, hecho exclusivamente para vosotras, sólo tenéis que concertar cita en atelier@mmarti.es o llamar al 93 250 37 06. ¡¡¡Os aseguramos que os enamoraréis!!!

If you’re interested here you have her website www.mmarti.es and facebook. If you’d like to wear one of her dresses, made ​​exclusively for you, you just have to make an appointment in atelier@mmarti.es or call 0034 93 250 37 06. We assure you will fall in love!!!

post by Marta Sabadell & Carla Kissler

4 comentarios en “Marta Martí, la Coco Chanel barcelonina

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.