LBD

15colgadasdeunapercha_little_black_dress_lbd_marta_sabadell_1

L’estiu és la millor època de l’any, i si hagués d’escollir, em quedaria amb els vespres parlant a un cafè amb tots aquells amb els qui comparteixo el camí de viure. Per això, un LBD és perfecte tant de dia com de nit. Però, m’agrada donar-li un toc informal, i per això l’acompanyo d’una jaqueta de fil fresqueta, que trenqui una mica el negre.

I avui és el meu últim dia formant part de 15colgadasdeunapercha. I amb això, només em queda dir que estic molt contenta d’haver format part d’aquesta aventura amb aquest equip de «penjades» i que serà un plaer seguir-vos cada dia. Moltes gràcies a elles i també a tots aquells que ens seguiu des de darrere de la pantalla :)

♥ Avui em sento… Against the Gran de Hudson and Troop

El verano es la mejor época del año, y si tuviera que elegir, me quedaría con las noches hablando en un café con todos aquellos con quienes comparto el camino de vivir. Por eso, un LBD es perfecto tanto de día como de noche. Pero, me gusta darle un toque informal, y por eso lo acompaño de una chaqueta de hilo fresca, que rompa un poco el negro.

Y hoy es mi último día formando parte de 15colgadasdeunapercha. Y con esto, sólo me queda decir que estoy muy contenta de haber formado parte de esta aventura con este equipo de «colgadas» y que será un placer seguiros cada día. Muchas gracias a ellas y también a todos aquellos que nos seguís desde detrás de la pantalla :)

♥ Hoy me siento… Against the Gran de Hudson and Troop

Summer is the best time of the year, and if I had to choose, I’d take the aftermoon talking in a cafe with all those with whom I share the path of life. Thus, a LBD is perfect both day and night. But I like to give a casual touch, so I accompany it with a fresh coat of thread, to break the black.

And today is my last day being part of 15colgadasdeunapercha. And with that, I can only say that I am very happy to have been part of this adventure with this team of «hanging» and that it will be a pleasure to follow you every day.  Thank you very much to them and to all of those who follow us from behind the screen :)

♥ Today I feel… Against the Gran de Hudson and Troop

15colgadasdeunapercha_little_black_dress_lbd_marta_sabadell_2

15colgadasdeunapercha_little_black_dress_lbd_marta_sabadell_3

15colgadasdeunapercha_little_black_dress_lbd_marta_sabadell_4

15colgadasdeunapercha_little_black_dress_lbd_marta_sabadell_5

15colgadasdeunapercha_little_black_dress_lbd_marta_sabadell_6

15colgadasdeunapercha_little_black_dress_lbd_marta_sabadell_7

15colgadasdeunapercha_little_black_dress_lbd_marta_sabadell_8

15colgadasdeunapercha_little_black_dress_lbd_marta_sabadell_9

LBD: H&M SS 13
Chaqueta/Jaquet: Zara (old)
Sneakers: Victoria SS 13
Bolso/Bag: Granada Streetmarket FW 13/14

post by Marta Sabadell

6 comentarios en “LBD

 1. Martins! no fotem! per mi ja saps que erets de les millors… un peto meló! M’agrada molt el vestit negre ;) Et trobarem a faltar…

 2. You look beautiful in the pictures Marta. Your smile is as bright as the sun.
  With all my love,
  Mary Margaret

 3. martins…juuu…penita penita! pero bueno, nos veremos igual o mas! jajaja guapa que ets!
  PS. eeeee jo m’apunto al soparet estiuec a la terrasseta !
  muaaaac amor!
  A.D

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.