Have fun and… Printed Pants!

15colgadasdeunapercha_fw1314_printed_pants_pantalones_estampados_ba_1

Atreveix-te amb uns bons pantalons estampats. Donen vida a qualsevol look! I poden estilitzar molt si et fas amb els adequats per a tu. Jo vaig quedar-me amb aquests de la temporada pasada i la veritat és que s’han convertit en una de les joies del meu closet. Els combino quasi sempre amb peces negres i així els faig destacar. Per a aquesta ocasió he optat per una brusa primeta amb brodats i un blazer bastant casual. Per anar calenteta, aquest abric com d’ovelleta em sembla ideal. A més a més, m’encanten els complements per al cap i per a donar-li un aire molt més informal al look he escollit aquest barret que em van portar de Londres i que m’encanta.

♥ Avui em sento… There for you de Damien Marley

Atrévete con unos buenos pantalones estampados. ¡Dan vida a cualquier look! Y pueden estilizar mucho si das con los adecuados para ti. Yo me hice con estos la temporada pasada y lo cierto es que se han convertido en una de las joyas de mi closet. Los combino casi siempre con algo negro para que así los haga destacar. Para esta ocasión he optado por una blusa finita con bordados y un blazer bastante casual. Para ir calentita, este abrigo como de ovejita me parece ideal. Además, me encantan los complementos para la cabeza y para darle un aire más informal al look he escogido este gorrito que me trajeron de Londres y que me encanta.

♥ Hoy me siento… There for you de Damien Marley

Dare with good printed pants. They give life to any look! And they can stylize much if you get the right ones for you. I bought these the last season, and the fact is that they have become one of the jewels of my closet. I always combine them with something in black so they can distinguish. For this time I have choose a thin blouse with needlework and a pretty casual blazer. To go warm, I think this coat which reminds to hair sheep is ideal. Besides, I love the accessories for the head, and to get a more informal touch in this look I opted for this beanie, brought from London and that I’m in love with.

♥ Today I feel… There for you from Damien Marley

15colgadasdeunapercha_fw1314_printed_pants_pantalones_estampados_ba_2

15colgadasdeunapercha_fw1314_printed_pants_pantalones_estampados_ba_3

15colgadasdeunapercha_fw1314_printed_pants_pantalones_estampados_ba_4

15colgadasdeunapercha_fw1314_printed_pants_pantalones_estampados_ba_5

15colgadasdeunapercha_fw1314_printed_pants_pantalones_estampados_ba_6

15colgadasdeunapercha_fw1314_printed_pants_pantalones_estampados_ba_7

15colgadasdeunapercha_fw1314_printed_pants_pantalones_estampados_ba_8

15colgadasdeunapercha_fw1314_printed_pants_pantalones_estampados_ba_9

15colgadasdeunapercha_fw1314_printed_pants_pantalones_estampados_ba_10

Abrigo/Coat: Zara FW 13/14
Blazer: H&M (old)
Blusa/Blouse: Primark FW 13/14
Pantalones/Pants: Zara FW 12/13
Botines/Booties: H&M FW 13/14
Gorrito/Beanie: Camden Market (London)
Anillos/Rings: SHIDO Jewel (vía Instagram)
Pulsera con brillante/Brilliant bracelet: Cristian Lay (old)
Pulsera de bolitas/Bracelete with little balls: Barcelona Streetmarket (old)
Esmalte de uñas/Nail polish: RARE 037 Flame (en perfumerías San Remo)
Labial/Lipstick: SEPHORA 9279A

post by Blanche

9 comentarios en “Have fun and… Printed Pants!

 1. Nenaa!! Tens raó…un look super teu! La combinació dels pantalons i la blusa és perfecte ;) Saps que…….a mi encara em costa una mica veurem amb pantalons estampats (insistiré en ello) a tu et queda genial!

  Un muaa!!

  *Maria*

  1. :))) Atreveix-te, atreveix-te!!! Has de trobar els ideals per a tu i ja veuràs! Per a mi són un imprescindible ja, i sempre està bé probar coses diferents i treure’t una mica del més habitual! O sigui q ja em diràs! :p

   Petons bonica!!!
   B.A.

  1. El gorrito es lo más! :p me’l va portar una amiga q va estar passant un temps a Londres i sabia que m’encantaria!
   Les fotos són a Montjuic! Just a on està el Teatre Grec. A little paradise..!

   B.A.

 2. m’encantaaaaaaaaaaaaaa blanqui! els pantalons! son els que sempre et dic! jejeje
  estas guapisima m’agrada molt el look :)

  A.D

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.