Carla Kissler’s outfits!

15-colgadas-de-una-percha-carla-kissler-culottes-rayas-stripes-rojo-red-navy-blue-azul-marino-body-punto-10

¡Tenía tantas ganas de desconectar y cargar pilas para septiembre! La Costa Brava y Formentera han sido los dos destinos «marineros» que me han acompañado en estas vacaciones que por suerte para mí, todavía no terminan ;) De momento, os dejo con todos mis outfits desde que empezamos con el blog. ¡Me encantaría saber cuál es vuestro preferido! Sigue leyendo →

2 comentarios en “Carla Kissler’s outfits!

 1. Amorcitoooo!!!!
  Per a mi no ha sigut tan fàcil com sembla que ha sigut per a tu ajajja, però allá voy!
  Òbviament, els de bodes són a la llista TOP! són ideals i les dues sabeu que m’encanten com han quedat els que heu fet.
  Individuals teus, encara que siguin coses que jo ara mateix no portaria, també són ideals perque et reflexen al 100% i de fet, últimament estàs com molt més fresca i són dels últims venint cap aquí que els escolleixo com els que més m’han agradat
  Dels més llunyans m’agrada molt el de «Ethnic vibes» amb el teu cestito imprescindible que és amor! el barret, la roba.. tot! Després ja marxo cap al de «Stripes to travel» que em va xiflar, el contrast, les ratlles… molt guai! I el que et deia, els últims, desde «Volando voy… camino a los 30» fins l’últim, m’han agradat moltíssim, estàs ideal. Òbviament un dels que més m’ha agradat de toooots és el del banyador de ratlles <3 puro amor del bo. Em té enamorada. El de "Free" em sembla tot fantàstic, i penso robar-te el body plata jiji lo quieroooo i el kimono, i tot tot tot jaja
  I el de "Mi bici" és tan mono que és impossible que no agradi, i més si recordo la cara que se't va quedar quan la vas veure al Rosamar. Els he tornat a veure i tot jaja

  PD: Quan portes palazzo o culottes m'encantes.

  Crec que aquesta és més o menys la meva selecció :p no ha sigut fàcil, i n'hi han molts més, però si no no acabaria ni demà passat! Segueix sent tan fidel a tu mateixa!!
  Petonet, Carlins!

  Blanche.

  1. Jaja si si és complicat eh entre tants! Es graciós veure com coses que una no portaria queden guai en un altre! El meu cestito ja saps que mai m’abandona! El de banyador de ratlles va ser tot un repte per mi! El body plata i el kimono te’ls deixo quan vulguis ja ho saps!! I si, crec que amb el que em sento més còmode i més jo són amb els culottes o palazzo, están fets per mi! muaaaa
   Carla Kissler

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.