Blanche’s outfits!

15colgadasdeunapercha_san_juan_saint_john_kimono_little_black_dress_negro_lencero_lingerie_rojo_red_blanca_arias_1

A pocos días para la vuelta a la rutina, os dejo mi paso por el blog para repasar con vosotros los looks que os he ido proponiendo. Espero que vuestro verano haya sido top y quede en el carrete fotográfico de vuestros recuerdos para siempre. ¡¡¡A tope con la vuelta al cole!!! Sigue leyendo →

2 comentarios en “Blanche’s outfits!

 1. Blanche coseta! M’agrada perque tu i jo no tenim res a veure però m’encanta com hi ha peces i looks en els que coincidim i ens sentim súper identificades. Entre ells, els post «Floral romance :)» que em va enamorar, «St. Tropez vibes!» que m’apasiona, «A soft romance», «Abraçant somnis» i aquella llum tan especial, «Sant Joan salvatge» perquè estàs wild i com no, el de «It’s summertime, baby!». Hi ha altres que no em posaria personalment però que ets tu 100% i desprens força, com el de «Fire girl», «Do you wanna jump?», «Sensations… like a good song», «Nunca digas nunca: oversize leopard» i el de «Burgundy and black dreams» que bua! I com no, els que has fet amb l’anna juntes, tant «Heartstrings» com «Dans la danse» en els que esteu sublims. Petoneeeets!!!
  Carla Kissler

  1. Aiiiiiii!!!! Gràcies, amor!!! A mi em passa el mateix amb els teus posts, tot i que ja he aprés que això de «no m’agrada» o «no m’ho posso» no és tan estable com sembla jaja o sigui que mai se sap, poder un dia fem un intercanvi, encara que siguem fidels al nostre estil.
   A mi m’agraden uns quants bastants, no crec que pogués escollir com has fet tu tan clarament. però ho intento i t’ho deixo en el teu post :)

   Petoneeeets amor!!!
   In love with the new design, boss!****
   Blanche.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.