Unexpected

15colgadasdeunapercha_bodas_ms1

A totes ens agrada arreglar-nos i sentir-nos guapes. I quan en tenim la ocasió, sempre pensem si aquell vestit, aquells pantalons o aquella jaqueta ens la podrem posar en altres ocasions, si la podrem aprofitar altres dies. Doncs bé, jo us proposo un look elegant per a un casament informal de dia, que a la vegada pot donar joc en altres ocasions i no queda limitat als esdeveniments d’etiqueta. Per això he escollit uns pantalons de color blanc trencat que poden combinar amb qualsevol cos. A part, el top negre dóna un toc especial d’estiu, que amb la jaqueta negra aconsegueix un look desenfadat però a la vegada cuidat. I, com que sóc una enamorada de les sabates, aquestes color teula són perfectes per acompanyar un dia de diversió i felicitat.

Bon inici de cap de setmana a tothom!!! :)

♥ Avui em sento… Change the World de Jessica Allossery

A todas nos gusta arreglarnos y sentirnos guapas. Y cuando tenemos la ocasión, siempre pensamos en si aquel vestido, aquellos pantalones o aquella chaqueta nos la podremos poner en otras ocasiones, si la podremos aprovechar más días. Pues bien, yo os propongo un look elegante para una boda informal de día, que a la vez puede dar juego en otras ocasiones y no queda limitado a los eventos de etiqueta. Por eso he elegido unos pantalones de color marfil que pueden combinar con cualquier cuerpo. A parte, el top negro da un toque especial de verano, que junto con la chaqueta negra consigue un look desenfadado pero a la vez cuidado. Y, como soy una enamorada de los zapatos, estos de color teja son perfectos para acompañar un día de diversión y felicidad.

¡¡¡Feliz inicio de fin de semana a todos!!! :)

♥ Hoy me siento… Change the World de Jessica Allossery

We all like to get ready and feel beautiful. And when we have the chance, we always think if we will be able to wear that dress, those pants or that jacket in other occasions, and if we can take advantage of them more days. Well, I propose an elegant look for an informal day wedding, that also can be worn in other occasions and is not limited to etiquette events. So I have chosen ivory pants, which can match with any kind of top garment. Besides, the black top adds a special summer-like touch, which combined with the black jacket brings a casual look but also carefully thought. And, as I am a shoe lover, these ones on tile color are perfect to accompany a funny happy day.

Happy weekend to everybody!!! :)

 ♥ Today I’m feeling… Change the World from Jessica Allossery

15colgadasdeunapercha_bodas_ms2

15colgadasdeunapercha_bodas_ms4

15colgadasdeunapercha_bodas_ms3

15colgadasdeunapercha_bodas_ms5

15colgadasdeunapercha_bodas_ms6

15colgadasdeunapercha_bodas_ms7

15colgadasdeunapercha_bodas_ms8

15colgadasdeunapercha_bodas_ms10

Pantalones/Trousers: Zara SS 12
Top: Stradivarius SS13
Chaqueta/Jacket: Stradivarius FW 12/13
Sandalias/Sandals: Camila’s SS 12
Collar/Necklace: Stradivarius SS 12
Pintalabios/Lip gloss: Basic 551102
Esmalte de uñas/Nailpolish: JÚLIA Rouge Passionnel 101 

post by Marta Sabadell

3 comentarios en “Unexpected

  1. avui m’he passejat una estona per aquest blog i està molt bé! :)
    Trobo a faltar que hi hagi més presència de català! (saps qui sóc?)
    1pto

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.