Only 1 peplum top

15colgadasdeunapercha_fw1314_peplum_top_pique_sport_chic_ms_1

Avui és un post una mica diferent. Per totes aquelles que generalment els agradi vestir més sport i casual, proposo un toc de creativitat. No és perquè sigui un dia especial, sinó perquè m’agradaria explicar que només amb una peça de roba es pot canviar tot el look. Normalment, l’abric verd, que ja us he presentat alguna altra vegada perquè m’encanta, els pantalons pitillo i els botins els porto amb samarretes que segueixen la línia del outfit, essent més sport. Hi vaig còmode i em sento molt bé amb mi mateixa. Però avui m’agradaria presentar-vos aquest top peplum de piqué blanc i de màniga ¾ que, al meu entendre, ho canvia tot. Segueix essent un look sport, que és com més còmode em sento, i al cap i a la fi és d’això del que es tracta, però amb un toc chic. Aquest és un top que generalment em posava en ocasions més especials, però com s’ha pogut demostrar avui, pot ser un look còmode i elegant alhora.

♥ Avui em sento… Virtual Insanity de Jamiroquai

Hoy es un post un poco diferente. Para todas aquellas que generalmente les guste vestir más sport y casual, propongo un toque de creatividad. No es que sea un día especial, sino porque me gustaría explicar que sólo con una pieza de ropa puede cambiar todo el look. Normalmente, el abrigo verde, que ya os he presentado alguna otra vez porque me encanta, los pantalones pitillo y los botines los llevo con camisetas que siguen la línea del outfit, siendo más sport. Voy cómoda y me siento muy bien conmigo misma. Pero hoy me gustaría presentaros este top peplum de piqué blanco de manga ¾ que, en mi opinión, lo cambia todo. Sigue siendo un look sport, que es como más cómoda me siento, y al fin y al cabo es de eso de lo que se trata, pero con un toque chic. Este es un top que generalmente me ponía en ocasiones más especiales, pero como se ha podido demostrar hoy, puede ser un look cómodo y elegante a la vez.

♥ Hoy me siento… Virtual Insanity de Jamiroquai

Today is a little bit different post. For those who generally like to dress in a more casual way, I propose a touch of creativity. Not beacuse it’s a special day, but because I would like to explain that only with one piece of clothing you can change the whole look. Typically, the green coat, which I’ve shown before because I love it, skinny jeans and booties which I’m used to wear with t-shirts that follow the line of the outfit, making it more sport. I’m comfortable and I feel very good with myself. But today I would like to introduce this white ¾ sleeve peplum top that in my opinion changes everything. It is still a casual look, that’s how I feel most comfortable, and after all this is the point, but with a chic touch. This is a top that I usually wore on special occasions, but as it has been demonstrated today, it can be a comfortable and stylish look at the same time.

♥ Today I feel… Virtual Insanity from Jamiroquai

15colgadasdeunapercha_fw1314_peplum_top_pique_sport_chic_ms_2

15colgadasdeunapercha_fw1314_peplum_top_pique_sport_chic_ms_3

15colgadasdeunapercha_fw1314_peplum_top_pique_sport_chic_ms_4

15colgadasdeunapercha_fw1314_peplum_top_pique_sport_chic_ms_5

15colgadasdeunapercha_fw1314_peplum_top_pique_sport_chic_ms_6

15colgadasdeunapercha_fw1314_peplum_top_pique_sport_chic_ms_7

15colgadasdeunapercha_fw1314_peplum_top_pique_sport_chic_ms_8

15colgadasdeunapercha_fw1314_peplum_top_pique_sport_chic_ms_9

15colgadasdeunapercha_fw1314_peplum_top_pique_sport_chic_ms_10

Peplum top: H&M SS 12
Abrigo/Coat: Reporter FW 13/14
Botines/Booties: Zara FW 13/14
Pantalones/Trousers: Zara FW 12/13
Jersey/Jumper: Old Ridel (old)
Pañuelo/Scarf: Brusels Streetmarket (old)
Gafas de sol/Sunglasses: Rayban (old)

post by Marta Sabadell

8 comentarios en “Only 1 peplum top

  1. M’agrada el peplum que proposes i per anar a treballar crec que pot quedar elegant. El recomanaries amb faldilla o pantalons de traje? Estic cansada de portar camises sempre. Gracies

    1. Hola!! Doncs mira, pel meu gust jo me’l posaria amb pantalons de traje perquè m’agradava la forma que fa el volant del peplum amb un pantaló una mica ajustat, però sempre està bé innovar i provar, així que amb el que et sentis més còmode :)
      Moltes gràcies per comentar, i ja ens explicaràs com ha anat la prova!!:)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.