#CBFW, moda, mar i molt bon rotllet!

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_8

El cap de setmana passat, les «penjades» vam ser convidades a la Costa Brava Fashion Weekend, una iniciativa que Clara Esteve, Lena Mataró i Jordi Roca organitzaven per primera vegada, i quina primera vegada! 5.000 assitents! Estava clar que nosaltres no podíem faltar… Aquest cop m’acompanyava la meva amiga Marina, i aquí us portem la nostra crònica :)

Els jardins del Collet a Sant Antoni de Calonge s’adornaven amb espelmes, flors, palets, palla i vintage, molt vintage. En el centre, una passarel·la a l’aire lliure era sens dubte la protagonista, que compartia cartell amb dissenyadors de moda emergents i catalans, alguns que ja coneixiem, i uns altres als que va ser un plaer conèixer. Al voltant, un mercat de paradetes, i al fons, el mar. Tot això ambientat amb música en directe -ens va encantar poder escoltar a Guillem Carmona i a Laia Vehí- i molt però que MOLT bon rotllet. 

El pasado fin de semana, las «colgadas» fuimos invitadas a la Costa Brava Fashion Weekend, una iniciativa que Clara Esteve, Lena Mataró y Jordi Roca organizaban por primera vez, ¡y qué primera vez! ¡5.000 asistentes! Estaba claro que nosotras no podíamos faltar…. Esta vez me acompañaba mi amiga Marina, y aquí os traemos nuestra crónica :)

Los jardines del Collet en Sant Antoni de Calonge se adornaban con velitas, flores, palets, paja y vintage, mucho vintage. En el centro, una pasarela al aire libre era sin duda la protagonista, que compartía cartel con diseñadores de moda emergentes y catalanes, algunos que ya conocíamos, y otros a los que fue un placer conocer. Alrededor, un mercadillo de paraditas, y al fondo, el mar. Todo ello ambientado con música en directo -nos encantó poder escuchar a Guillem Carmona y a Laia Vehí- y muy pero que MUY buen rollo.

Last weekend, the «hanging» were invited to the Costa Brava Fashion Weekend, an initiative that Clara Esteve, Lena Mataró and Jordi Roca organized for the first time, and what first time! 5.000 attendees! It was clear that we could not miss it… This time my friend Marina came with me, and here we bring our chronic :)

The Collet gardens in Sant Antoni de Calonge were adorned with candles, flowers, pallets, straw and vintage, a lot of vintage. In the center, an outdoor walkway was definitely the star, who shared the stage with emerging Catalan fashion designers, some of them who we already knew, and others that it was a pleasure to meet. Around a market, and on the background, the sea. All set up with live music, -we loved being able to listen to Guillem Carmona and Laia Vehí- and very, very good vibes. 

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_2

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_6

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_3

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_4

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_5

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_7

Us deixem amb les nostres desfilades preferides: / Os dejamos con nuestros desfiles favoritos: / We leave you with our favorite fashion shows:

Desfilada Maria Roch "SS 15" - 26.07.14 22h

Beige, blaus i maxilluentons adornen les peces d’aquesta jove dissenyadora catalana, que fa temps que seguim. Per a aquesta col·lecció PE 15 s’inspira en les sirenes i en el fons del mar. Vestits amb caigudes de somni, esquenes a l’aire creades amb molta manyaga, maxi gavardines, monos, vestits de bany, falsos escots i lluentons daurats i platejats vestiran a la sirena que portes dins. I la Maria, és sens dubte la sirena més autèntica. Trobaràs els dissenys de Maria Roch a les seves botigues ROOM http://room-mr.com (C/Flassaders 31 i C/Laforja 112, Barcelona).

Beige, azules y maxilentejuelas adornan las prendas de esta joven diseñadora catalana, que hace tiempo que seguimos. Para esta colección PV 15 se inspira en las sirenas y en el fondo del mar. Vestidos con caídas de ensueño, espaldas al aire creadas con mucho mimo, maxi gabardinas, monos, bañadores, falsos escotes y lentejuelas doradas y plateadas vestirán a la sirena que llevas dentro. Y Maria, es sin duda la sirena más auténtica. Encontrarás los diseños de Maria Roch en sus tiendas ROOM http://room-mr.com (C/Flassaders 31 y C/Laforja 112, Barcelona).

Beige, blues and maxisequins adorn the garments of the young Catalan designer, that we follow since some time ago. For this SS 15 collection she is inspired by the mermaids and the seabed. Dresses with dream falls, backless backs created with great care, maxi trench coats, jumpsuits, swimsuits, false necklines and gold and silver sequins will dress the mermaid inside of you. And Maria, is undoubtedly the most authentic mermaid. You’ll find Maria Roch designs in her ROOM stores http://room-mr.com (C/Flassaders 31 and C/Laforja 112, Barcelona).

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_9

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_10

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_11

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_12

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_13

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_14

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_15

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_16

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_17

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_18

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_19

Desfilada SSIC AND PAUL "Azul Tierra" - 26.07.14 23h

Una dona minimalista és a la que JeSSICa Raya i PAULa Boadas vesteixen. SSIC AND PAUL, nascut al 2010, crea col·leccions «made in Barcelona», combinant la creativitat i funcionalitat amb un estil contemporani. La seva col·lecció Azul Tierra per SS 15, s’inspira en l’atracció entre el mar i la terra, continua amb el seu estil minimalista i asimètric, buscant conceptes purs i lineals, tot jugant amb els volums i les superposicions. Ens delecta com completen els looks a la passarel·la, amb mocadors tipus Grace Kelly, ulleres Lord Wilmore i sabates 5am. El toc de color taronja entre tant d’ivori ens va encantar. On pots trobar els seus dissenys? De moment al Showroom de Felipe Salgado (Rda Universitat 20, Barcelona), al seu estudi (C/Balmes 345, Barcelona), i a partir de setembre també online a www.ssicandpaul.com

Una mujer minimalista es a la que JeSSICa Raya y PAULa Boadas visten. SSIC AND PAUL, nacido en 2010, crea colecciones «made in Barcelona», combinando la creatividad y funcionalidad con un estilo contemporáneo. Su colección Azul Tierra para SS 15, se inspira en la atracción entre el mar y la tierra, continúa con su estilo minimalista y asimétrico, buscando conceptos puros y lineales, jugando con los volúmenes y las superposiciones. Nos deleita como completan los looks en la pasarela, con pañuelos a lo Grace Kelly, gafas Lord Wilmore y zapatos 5am. El toque de color naranja entre tanto marfil nos encantó. ¿Dónde puedes encontrar sus diseños? De momento en el Showroom de Felipe Salgado (Rda Universitat 20, Barcelona), en su estudio (C/Balmes 345, Barcelona), y a partir de septiembre también online en www.ssicandpaul.com

A minimalist woman is the one JeSSICa Raya and PAULa Boadas dress. SSIC AND PAUL, born in 2010, creates collections «made in Barcelona», combining creativity and functionality in a contemporary style. Their «Azul Tierra» SS 15 collection, inspired in the attraction ot the sea and the Earth, continues their minimalist and assynmetric style, searching for pure and straight concepts, playing with volumes and overlaps. We are delighted how they complete their looks on the catwalk, with scarves as Grace Kelly, Lord Wilmore sunglasses and 5am shoes. We loved the touch of orange in the middle of so many ivory. Where can you find their designs? For the moment at Felipe Salgado Showrrom (Rda Universitat 20, Barcelona), at their studio (C/Balmes 345, Barcelona), and from September also online at www.ssicandpaul.com

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_20

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_21

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_22

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_23

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_24

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_25

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_26

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_27

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_28

Desfilada OR ELSE "Now!" - 27.07.14 20h

«Everything has beauty», és l’eslògan d’una marca que pràcticament acaba de néixer. OR ELSE Barcelona ens va sorprendre gratament al presentar-nos la seva col·lecció «Now!» AW 15. Normalment es pugen a la passarel·la peces extravagants i poc portables, però aquesta vegada és totalment a l’inrevés. Bàsics imprescindibles i exclusius -totes les seves peces tenen un stock limitat- per a aquella dona que li agrada vestir-se còmoda sense renunciar a la feminitat i l’elegància. Ens va robar el cor el final de la desfilada, les fotos que veureu ara ho diuen tot. Així que seguirem d’a prop a aquest equip de 5 dones emprenedores (Noe, Judith, Cori, Clara i Helga) a www.orelse.es. Perque ara (now!) es el seu moment. Ah, a l’octubre inauguren la seva eshop! ;)

«Everything has beauty«, este es el eslogan de una marca que prácticamente acaba de nacer. OR ELSE Barcelona nos sorprendió gratamente al presentarnos su colección «Now!» AW 15. Normalmente se suben a la pasarela prendas extravagantes y poco ponibles, pero esta vez es totalmente al revés. Básicos imprescindibles y exclusivos -todas sus prendas tienen un stock limitado- para aquella mujer que le gusta vestirse cómoda sin renunciar a la feminidad y la elegancia. Nos robo el corazón el final del desfile, las fotos que veréis ahora lo dicen todo. Así que seguiremos de cerca a este equipo de 5 mujeres emprendedoras (Noe, Judith, Cori, Clara y Helga) en www.orelse.es. Porque ahora (now!) es su momento. ¡Ah, en octubre inauguran su eshop! ;)

«Everything has beauty», this is the slogan of a brand that has practically just born. We were pleasently surprised with OR ELSE Barcelona presenting their «Now!» AW 15 collection. Usually extravagant and not so wearable garments invade the catwalk, but this time is completely the other way round. Essential and exclusive basics -all garments have a limited stock- for women who like to dress comfortably without sacrificing femininity and elegance. The end of the Fashion Show stole our hearts, you will see the pictures below and understand why. So we will closely follow this team of 5 entrepreneur women (Noe, Judith, Cori, Clara and Helga) in www.orelse.es. Because «now!» is their moment. Ah, in October they open their eshop! ;)

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_29

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_30

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_31

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_32

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_33

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_34

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_35

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_36

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_37

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_38

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_39

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_40

Desfilada Cantamañanas "Summer Collection 14" - 27.07.14 21h

L’única desfilada de moda masculina va ser de la mà de Cantamañanas, -marca que us recomanàvem fa pocs dies en el nostre post El closet d’un home-. Presentaven la seva col·lecció PVE 14, que transmet a través de les seves peces casual-chic els valors associats al respecte i al «viu i deixa viure». Ens van encantar els seus models (jeje és broma, o no…), ens van agradar molt les seves camises florejades, les seves dessuadores i polos, i el toc de les espardenyes en tots els seus looks. De moment els podeu trobar al seu web www.cantamananas.comFacebook i Instagram, i a la seva botiga d’Avinguda Castell d’Aro 10, Platja d’Aro. Good news! Aviat a Barcelona a prop del Turó Park ;)

El único desfile de moda masculina fue de la mano de Cantamañanas, -marca que os recomendábamos hace pocos días en nuestro post El closet de un hombre-. Presentaban su colección PV 14, que transmite a través de sus prendas casual-chic los valores asociados al respeto y al «vive y deja vivir». Nos encantaron sus modelos (jeje es broma, o no…), nos gustaron mucho sus camisas floreadas, sus sudaderas y polos, y el toque de las alpargatas en todos sus looks. Por el momento los podéis encontrar en su web www.cantamananas.comFacebook e Instagram, y en su tienda de Avinguda Castell d’Aro 10, Platja d’Aro. Good news! Pronto en Barcelona cerquita del Turó Park ;)

The only men’s fashion parade was Cantamañanas, -a few days ago we recommended this brand in our post A man’s closet-. They presented their SS 14 collection, which transmits through its casual-chic garments values associated with respect and «live and let live». We loved their models (hehe we’re kidding, or not…), we really liked their floral shirts, hoodies and polos, and the touch of espadrilles in their looks. For now you can find them in their web www.cantamananas.comFacebook and Instagram, and their store at Avinguda Castell d’Aro 10, Platja d’Aro. Good news! They’ll be soon in Barcelona near Turó Park ;)

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_41

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_42

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_43

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_44

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_45

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_46

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_47

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_48

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_49

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_50

Desfilada RITA ROW "Fresh SS15" - 27.07.14 22h

Les dissenyadores figuerenques Imma Serra i Xènia Semis ens van transportar a un viatge a Califòrnia al·lucinant. Amb un punt eixelebrat i modern, amb la seva col·lecció Fresh SS 15 ens portaven a l’estiu del ’77. Un viatge. 9 amigues. Una destinació. Califòrnia… RITA ROW neix al juny de 2013 dissenyant un producte destinat a una noia mooolt moderna, a la qual li és igual el que li diguin del seu aspecte i que tingui un estil molt personal. Quan dissenyen no pensen en un personatge en concret, però perquè us feu una idea és tipus Miranda Makaroff, Lourdes Hernández (cantant de Russian Red) o Bimba Bosé… Pots trobar els seus dissenys a Ivori, Room Laforja, Paella Showroom i Colmado Shop a Barcelona, i a Rughara a Madrid; i també al seu eshop www.ritarow.com -actualment venen el 40% a països nòrdics- i estan encantades que cada vegada hi hagi més RITAS al món! Seràs una RITA més?

Las diseñadoras figuerenses Imma Serra y Xènia Semis nos transportaron a un viaje a California alucinante. Con un punto alocado y moderno, con su colección Fresh SS 15 nos llevaban al verano del ’77. Un viaje. 9 amigas. Un destino. California… RITA ROW nace en junio de 2013 diseñando un producto destinado a una chica muuuy moderna, a la que le da igual lo que le digan de su aspecto y que tenga un estilo muy personal. Cuando diseñan no piensan en un personaje en concreto, pero para que os hagáis una idea es tipo Miranda Makaroff, Lourdes Hernández (cantante de Russian Red) o Bimba Bosé… Puedes encontrar sus diseños en Ivori, Room Laforja, Paella Showroom y Colmado Shop en Barcelona, y Rughara en Madrid; y también en su eshop www.ritarow.com -actualmente venden el 40% a países nórdicos- ¡y están encantadas de que cada vez haya más RITAS en el mundo! ¿Serás una RITA más?

The Figueres fashion designers Imma Serra and Xènia Semis transported us to an amazing trip to California. With a wild and modern point with their collection Fresh SS 15 we went to the sSummer of ’77. A trip. 9 friends. A destination. California… RITA ROW was born in June 2013 designing a product for a veeery modern girl, who does not care what theysay about her appearance and has a very personal style. When designing they aren’t thinking of anyone in particular , but to give you an idea it’s the kind of Miranda Makaroff, Lourdes Hernández (Russian Red singer) or Bimba Bosé style… You can find their designs at Ivori, Room Laforja, Paella Showroom and Colmado Shop in Barcelona, and at Rughara in Madrid; and also in their www.ritarow.com eshop -currently they sell 40% to Nordic countries- and are delighted that RITAS are increasing in the world! Are you going to be another RITA?

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_51

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_53

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_54

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_55

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_56

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_57

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_60

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_58

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_59

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_61

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_62

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_63

A la zona de les paradetes, a part d’anar a saludar a la Thais de Cantamañanas i a les dissenyadores Jessica i Paula de SSIC & PAUL, de les quals us hem parlat abans, ens quedem amb 3 nous descobriments…

En la zona de las paraditas, aparte de ir a saludar a Thais de Cantamañanas y a las diseñadoras Jessica y Paula de SSIC & PAUL, de las que os hemos hablado antes, nos quedamos con 3 nuevos descubrimientos…

In the market area, apart from going to greet Thais from Cantamañanas and Jessica and Paula from SSIC & PAUL, of which we have spoken before, we bring to you 3 new discoveries…

The Pockey

Marc Tudo, Albert Casalprim i Edu Domingo, ens sorprenen amb The Pockey, unes samarretes bàsiques en les quals la clau està a la butxaca –the key is in the pocket-, que canvia d’estampat i de color. Les seves samarretes, que costen tan sols 18€, estan en talla S, M i L; però el millor de tot és el seu packaging: un original i transparent recipient tipus Starbucks amb palleta de color ;) Fes les teves comandes a través del seu  Facebook i Instagram, aviat tindran botiga online.

Marc Tudo, Albert Casalprim y Edu Domingo, nos sorprenden con The Pockey, unas camisetas básicas en las que la clave está en el bolsillo –the key is in the pocket-, que cambia de estampado y de color. Sus camisetas, que cuestan tan sólo 18€, están en talla S, M y L; pero lo mejor de todo es su packaging: un original y transparente recipiente tipo Starbucks con pajita de color ;) Haz tus pedidos a través de su Facebook e Instagram, pronto tendrán tienda online.

Marc Tudo, Albert Casalprim and Edu Domingo, surprisde us with The Pockey, basic t-shirts where the key is in the pocket, changing print and color. Their shirts, which cost only 18€, are in sizes S, M and L; but the best of all is their packaging: an original Starbucks transparent container type with a color straw ;) Make your orders on their Facebook and Instagram, they’ll soon have an online store.

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_66

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_64

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_65

Juliette Blanche

Juliette Blanche ens enamora des d’Olot amb la seva antiga modistería adaptada al S.XXI, per a una núvia o convidada alternativa. Núria guia a la núvia i juntes dissenyen segons el seu cos i el seu gust; tendint a utilitzar patrons simples, teixits fluids i naturals, i barrejant textures. Més info al seu web: http://julietteblanche.com

Juliette Blanche nos enamora desde Olot con su antigua modistería adaptada al S.XXI, para una novia o invitada alternativa. Núria guía a la novia y juntas diseñan según su cuerpo y su gusto; tendiendo a utilizar patrones simples, tejidos fluidos y naturales, y mezclando texturas. Más info en su web: http://julietteblanche.com

Coming from Olot, we loved Juliette Blanche, with her old dressmaking adapted to XXI century for an alternative bride or guest. Núria guides the bride and together they design according to her body and taste; tending to use simple patterns, fluid and natural fabrics, and mixing textures. More info on her website: http://julietteblanche.com

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_68

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_67

Nou Moscada

Eva, afí a un estil ethnic-hippie, crea Nou Moscada des de Vic. Dissenya per a una dona viatgera i inquieta, que li agrada sentir-se còmoda al vestir, i la seva peça clau són els mocadors tubulars, més coneguts com a buffs. Ens agrada la seva nova col·lecció de bosses serigrafíados però el que més, la barreja de textures que caracteritza a les seves peces. Trobaràs els seus dissenys en el seu online store www.noumoscada.com i a la botiga Llorana (C/Diluvi del barri de Gràcia a Barcelona).

Eva, afín a un estilo ethnic-hippie, crea Nou Moscada desde Vic. Diseña para una mujer viajera e inquieta, que le gusta sentirse cómoda al vestir, y su prenda estrella son los pañuelos tubulares, más conocidos como buffs. Nos gusta su nueva colección de bolsos serigrafíados pero lo que más, la mezcla de texturas que caracteriza a sus prendas. Encontrarás sus diseños en su online store www.noumoscada.com y en la tienda Llorana (C/Diluvi del barrio de Gràcia en Barcelona).

Eva, kindred to an ethnic-hippie style, created Nou Moscada from Vic. She designs for a traveler and restless woman who likes to dress comfortable, and her star clothing are the tubular scarves, best known as buffs. We love her new collection of screen printed bags but what we like most is the mixture of textures that characterizes her clothes. You’ll find her designs at their online store www.noumoscada.com and at the Llorana store (C/Diluvi of Gràcia in Barcelona).

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_70

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_69

Enhorabona a tot l’equip per aquesta iniciativa i per fer de la #CBFW una experiència que recordar! Quan les coses es fan amb amor i il·lusió, es nota. Ja estem desitjant tornar a la segona edició jeje

¡Enhorabuena a todo el equipo por esta iniciativa y por hacer de la #CBFW una experiencia que recordar! Cuando las cosas se hacen con amor e ilusión, se nota. Ya estamos deseando volver a la segunda edición jeje

Congratulations to all the team for this initiative and for making the #CBFW an experience to remember! When things are made with love and enthusiasm, you can feel it. We are already looking forward to the second edition hehe

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_71

15colgadasdeunapercha_cbfw_costa_brava_fashion_weekend_maria_roch_ssic_and_paul_or_else_cantamananas_rita_row_moda_bloggers_carla_kissler_1

catwalk pics & others by Jordi Roca http://jorroc.com
post by Carla Kissler

10 comentarios en “#CBFW, moda, mar i molt bon rotllet!

 1. Quéeeeeeeeeeeeeee guai nena!!!!! com te’ls curres. M’ha encantat! Una llàstima no haver pogut anar-hi, Molt guais les fotos, i les marques que van desfilar!! M’ha agradat molt.

  Però ja saps amb el que em quedo i el que més gràcia m’ha fet: la Creperie de Marione jajaja que diumenge estava una miqueta bastant més lluny i me la vaig trobar jo… i enamorá que me quedé! <3

  Petons amor!
  B.A.

 2. Carla, felicitats pel post!
  I enhorabona per la feina ben feta i els bons resultats als organitzadors de Costa Brava Fashion Weekend i als participants del MARKET, VINTAGE FOOD & MUSIC!

  Marina D.

 3. vaya currada de post porquita! que guai… quina penita no haver pogut anar… bueno a la proxima no fallo jijiji igualment amb aquet mega post és com si hagues estat alla amb tu <3
  MUAC amor
  ANNA.D

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.