KEEP CALM… and Yoga

15colgadasdeunapercha_deporte_sport_yoga_blanca_arias_1

Aprofitant el bon temps que va fer aquest cap de semana vaig decidir anar a fer yoga a l’aire lliure. Sóc principiant, però una cosa que tinc clara des de el primer dia és que per a mi, l’estat de relaxació comença en l’elecció de la roba.

Per aquest motiu normalment escullo sempre colors neutres o més pastissos, i normalment peces llises. Tot i això, en aquest cas vaig apostar, encara que no surto del color calmat, per aquesta samarreta Adidas estampada a la qual vaig caure rendida. És ampleta i per tant permet moure’t molt bé i sense sentir-te apretada. En realitat, per a aquesta disciplina es recomana roba més ajustada que permeti veure la posició del cos en les diferents postures, però personalment m’agrada més la sensació de la roba més ample. Pantalons agafats al tormell i peu i jaqueta primeta per si s’aixeca una mica de vent, i el que dona la nota de color al outfit: la motxilla Roxy.

A relaxar-se que ja arriba el bon temps, i no oblideu fer els estiraments apropiats abans de qualsevol exercici!

♥ Avui em sento… Only time de Enya

Aprovechando el buen tiempo que hizo este fin de semana decidí salir a hacer yoga al aire libre. Soy principiante, pero una cosa que tengo clara desde el primer día es que para mí, el estado de relajación comienza en la elección de la ropa.

Por este motivo suelo escoger siempre colores neutros o más pasteles, y normalmente prendas lisas. Sin embargo, para esta ocasión aposté, aunque sin salirme del color calmado, por esta camiseta Adidas estampada a la cual caí rendida. Es anchita y por tanto te permite moverte muy bien y sin sentirte apretujada. En realidad, para esta disciplina se recomienda ropa más ajustada que permite ver la posición del cuerpo en las diferentes posturas, pero personalmente me gusta más la sensación de la ropa holgada. Pantalones tobilleros sujetos al pie y chaqueta finita por si se levanta algo de viento, y lo que da la nota de color al outfit: la mochila Roxy.

¡A relajarse que ya llega el buen tiempo, y no olvidéis hacer los estiramientos apropiados antes de cualquier ejercicio!

♥ Hoy me siento… Only time de Enya

Taking advantage of the good weather that we had this weekend I decided to go out and do yoga outdoors. I’m a beginner, but I have one thing clear from day one and this is that for me, the relaxation begins in choosing clothes.

For that reason I use to choose neutral colors, and normally clothes without prints. However, for this time, but not getting out of the calm color, I decided for this Adidas print shirt which I fell in love at first sight. It is broad and therefore allows you to move very well without feeling tight. Actually, for this discipline, it’s usually recommended to use more fitting clothes to show the position of your body in the different postures, but I personally like the feeling of loose clothing. Ankle pants and light jacket just in case it gets windy, and the color touch of the outfit: the Roxy backpack.

Relax because the warm weather is coming, and do not forget the proper stretching before any exercise!

♥ Today I feel… Only time de Enya

15colgadasdeunapercha_deporte_sport_yoga_blanca_arias_2

15colgadasdeunapercha_deporte_sport_yoga_blanca_arias_3

15colgadasdeunapercha_deporte_sport_yoga_blanca_arias_4

15colgadasdeunapercha_deporte_sport_yoga_blanca_arias_5

15colgadasdeunapercha_deporte_sport_yoga_blanca_arias_6

15colgadasdeunapercha_deporte_sport_yoga_blanca_arias_7

15colgadasdeunapercha_deporte_sport_yoga_blanca_arias_8

15colgadasdeunapercha_deporte_sport_yoga_blanca_arias_9

15colgadasdeunapercha_deporte_sport_yoga_blanca_arias_10

Chaqueta/Jacket: Oysho (old)
Camiseta/T-Shirt: Adidas SS 14
Pantalones/Pants: Oysho SS 13
Bambas/Trainers: Victoria (old)
Mochila/Backpack: Roxy (old)
Esterilla/Mat: Decathlon SS 13

photos by Susana González
post by Blanche

8 comentarios en “KEEP CALM… and Yoga

    1. Gràcies videta! Jo em vaig enamorar de la samarreta també ❤️❤️ No em va deixar indiferent!
      Petons petonets pichurri!!

      B.A.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.