Blanche’s outfits

15colgadasdeunapercha_fw1314_animal_print_leopard_leopardo_oversize_boyfriend_jeans_victoria_blanca_arias_5

Aquest estiu estic disfrutant de la meva estimada Barna ja que per motius de feina no he pogut sortir, tot i això, aquest finde marxo a desconnectar a la Costa Brava. I encara que el temps està sent una mica estrany, hem de saber ballar sota la pluja també! Espero

que a tothom li serveixi igualment per a carregar piles i disfrutar del temps lliure! I els que encara no hagin agafat vacances o ja les hagin fet, agafeu forces i espereu pacients que ja va quedant menys per les properes! Jo ja estic amb ganes de ensenyar-vos nous looks que us puguin inspirar, però de moment fem una repasada als que he fet fins ara :) M’acompanyeu?  Petons guapuras!  

Este verano estoy disfrutando de mi querida Barna puesto que por motivos de trabajo no he podido salir, aún así, este finde me voy a desconectar a la Costa Brava. Y aunque el tiempo está siendo un poco extraño, ¡tenemos que saber bailar bajo la lluvia también! ¡Espero que a todo el mundo le sirva igualmente para cargar pilas y disfrutar del tiempo libre! Y los que todavía no hayan cogido vacaciones o ya las hayan hecho, coged fuerzas y esperad pacientes ¡que ya van quedando menos para las siguientes! Yo ya estoy con ganas de enseñaros nuevos looks que os puedan inspirar, pero de momento hacemos un repaso por los que he hecho hasta ahora :) ¿Me acompañáis? ¡Besos guapuras!

This Summer I am enjoying of my dear Barna because I could not leave due to work, even so, this weekend I’m going to disconnect to the Costa Brava. And while the weather is still a little strange, we have to know how to dance in the rain too! I hope that everyone has been charging batteries and enjoying their free time! And those who have not yet gone on holiday and those who have already done them, grab forces and wait patiently because there is less for the following! I am looking forward to show new looks that can inspire you, but for now we review the ones I’ve done so far :) Come with me? Kisses sweeties!

15colgadasdeunapercha_body_bac3b1ador_swimsuit_cinta_headband_esmalte_naranja_orange_nailpolish_zapatos_cut_out_shoes_shorts_tiro_alto_blanca_arias_1

+ info Back to basics… where we belong

15colgadasdeunapercha_peto_blanco_azul_klein_white_dungarees_klein_blue_slip_on_hat_sombrero_white_sunglasses_gafas_de_sol_blancas_blanca_arias_1

+ info Smile!

15colgadasdeunapercha_san_juan_saint_john_kimono_little_black_dress_negro_lencero_lingerie_rojo_red_blanca_arias_1

+ info Sant Joan salvatge

15colgadasdeunapercha_bodas_weddings_bw_blancoynegro_corona_flores_hair_wreath_flowers_clutch_cuc3b1as_wedges_blanca_arias_1

+ info Floral romance :)

15colgadasdeunapercha_neopreno_neoprene_yellow_amarillo_turbante_turban_bambas_esparto_esparto_trainers_blanca_arias_1

+ info Color life!

15colgadasdeunapercha_must_haves_ss_14_pv_14_denim_dungarees_peto_crop_top_blanca_arias_1

+ info Denim dungarees & crop top

15colgadasdeunapercha_deporte_sport_ballet_maillot_tutu_esther_bosch_danza_blanca_arias_anna_duarte_1

+ info Dans la danse…

15colgadasdeunapercha_deporte_sport_yoga_blanca_arias_1

+ info KEEP CALM… and Yoga

15colgadasdeunapercha_carnaval_carnival_amy_winehouse_camisa_cuadros_pelo_cardado_carded_hair_plaid_tub_skirt_head_band_blanca_arias_1

+ info  Homenaje a la Reina del Soul

15colgadasdeunapercha_fw1314_animal_print_leopard_leopardo_oversize_boyfriend_jeans_victoria_blanca_arias_1

+ info Nunca digas nunca: Oversize Leopard

15colgadasdeunapercha_fw1314_printed_pants_pantalones_estampados_ba_1

+ info Have fun and… Printed Pants!

15colgadasdeunapercha_christmas_navidad_black_turban_backless_back_little_black_dress_jumpsuite_ba11

+ info Negro x 3

SONY DSC

+ info I love hats… and I love my booties!

15colgadasdeunapercha_fw1314_plaid_ba_1

+ info ¡Dia de lluvia!

15colgadasdeunapercha_ba1

post by Blanche

10 comentarios en “Blanche’s outfits

  1. Muchas gracias!!!!! Qué ilusión! :)
   Espero que te sigan gustando los que vengan y que disfrutes del blog tanto como nosotras.

   Un beso!
   Blanca Arias.

  1. Moltíssimes gràcies!!!! Que bé que t’agradi!!!!
   El fem amb moltes ganes i encantades estem de la vostra acollida i de que us arribi!!
   Ens passem pel teu!!

   Una abraçada!
   Blanca Arias.

 1. Blanqui hola! De tots diría que el meu prefe és el de “Floral Romance :)” perquè desprén algo molt especial, seguit del de “Sant Joan Salvatge” que és puro fuego jeje i després el de “Nunca digas nunca: Oversize Leopard” em va agradar moltíssim. I per descomptat, “Dans la danse…” un altre nivell, molt dolç i tendre. I el de l’Amy Winehouse molt aconseguit !!! Un besito!

  Carla Kissler

  1. Gràaaaaaaaaaacies hermosura!!!! :))))) el que més m’agrada de tot això és veure que us puc transmetre quasi tot el que sento amb cada look, que tal i com el faig, us arriba. El Floral romance és precissament això, romanticismo en estado puro el que volia fer sentir! Sant Joan salvatge em sentia tal qual, con puro fuego! jajaja i així successivament amb la resta!

   Gràcies pel comment, amor! En breves, más y mejor!!! :D
   Petons petonets!
   Blanca Arias.

 2. Guapísima ! Me gustan muchos; Back to basic, Sant Joan salvatge, dans le danse, pero Mi preferido es el floral romance, el maquillaje, los complementos….todo! Es diferente, un post de revista de alta costura ;-)

  Besitos!

  1. Jajaja muchísimas gracias, Ali!!! Me alegro que te gusten varios, pero el de Floral romance sí que recuerdo que te gustó mucho! Ya quisiera yo poder mirarme con los ojos con los que miras tú, preciosa!! jajaja gracias de nuevo :)
   Tengo mil ganas de ver los tuyos próximos! Seguro que seguirán sin dejarnos indiferentes!!

   Besazos!!!!
   Blanca Arias.

 3. BLANCHIE… quines ganes tenia de veure el teu recopilatorio de looks… m’encanten tots igual que m’encanta el teu estil, ja ho saps… si hagues de triar un top 3 serien : have fun…printed pants, nunca digas nunca…iversize leopard y denim dungarees&crop top…. sense ordre perque els tres són ideals…jiji tot i que el que més em transmet, clar que és perque l’hem fet mano a mano és el de dans la danse… em va encantar! buenoooo amor…te veo mañana jaja! muac pitufa! <3 <3 <3

  ANNA. DUARTE

  1. Videta!!!! Ets amor màxim :) jo també soc fan teva, de sobras lo sabes! I per suposat, Dans la danse també és dels meus prefes, transmet molt i compartir post va ser genial… in love!! Ara ja em moltes ganes de continuar amb més looks jiji
   Mil gràcies, pel comment i per confiar en mi!

   Petons amor!!!! Demà nos damos cariñitos!! :D :D Polillas are back
   Blanca Arias.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.