Sunny Fall

15colgadasdeunapercha_fall_otoño_fur_pelo_abrigo_coat_jacket_chaqueta_skinny_pitillo_camel_negro_black_blanca_arias_1

Per a la meva nova proposta de look em vaig decantar per ensenyar-vos alguns dels meus bàsics per a aquesta tardor/hivern. És un look senzill i sense complicacions, a la par que molt còmode. Per a les temporades de més fresqueta no em poden fallar mai uns bons pantalons skinny de tall alt, i entre els must-have que ja us hem anat ensenyant, les jaquetes i abrics de pèl venen amb ganes de fer-se lloc, un molt bon lloc! Aquesta que us ensenyo sembla més gruixuda del que és, però la veritat és que és per a aquells dies en que una jaqueta no sobra, aquesta és ideal perquè té un folre molt primet, el just per a treure’ns la sensació de fredor.

El pèl de la jaqueta és totalment sintètic i abriga igual, ja que en els temps en els que estem no cal deixar-se els calers ni haver de portar la pell d’algun animal que hagi de patir per a nosaltres anar calentets. O sigui que si t’agraden les prendes de pèl però no vols que això últim succeeixi, apostar per pells o pèls sintètics és una solució econòmica, trendy, i sobretot, ética i moral. Complemento el look amb una samarreta en blanc que aporta llum a l’outfit, i el tanco amb tocs camel, color que m’encanta per a aquesta época de tardor. Espero que us agradi!

♥ Avui em sento… La Deriva de Vetusta Morla

Para mi nueva propuesta de look me decanté por enseñaros algunos de mis básicos para este otoño/invierno. Es un look sencillo y sin complicaciones, a la par que cómodo. Para las temporadas de más fresquito no me pueden faltar nunca unos pantalones pitillo de tiro alto, y entre los must-have que ya os hemos ido enseñando, las chaquetas y abrigos de pelo vienen con ganas de aposentarse. Ésta que os enseño en concreto, parece más gordita de lo que es, pero lo cierto es que para esos días en que una chaquetita no te sobra, es perfecta porque tiene un forro muy fino, lo justo para quitarte la sensación de fresquito.

El pelo de la chaqueta es totalmente sintético y arropa por igual, ya que en los tiempos en los que estamos no es necesario ni dejarse el dineral ni tener que llevar la piel de ningún otro ser vivo que tenga que sufrir para vestirnos. Así que si te gustan las prendas de pelo pero no quieres que esto último suceda, apostar por pieles o pelo sintético es una solución económica, trendy y sobretodo, ética y moral. Complemento el look con una camiseta en blanco que le aporta luz al outfit, y lo cierro con toques en camel, color que me encanta para esta época otoñal. ¡Espero que os guste!

♥ Hoy me siento… La Deriva de Vetusta Morla

For my new look proposal I chose to show you some of my FW basics. It is a pretty simple look, without complications, and very comfy. For the most cold seasons I am fond of high-waisted skinny jeans, and amongst the must-have we’ve already showed to you, the fur coats and jackets are coming to stay. This one I wear seems more thicker than it is, but it’s perfect to take away the cold so it has a very thin lining.

The fur is absolutely synthetic and warms the same. In these days it’s not necessary to spend our money in very expensive clothes nor make any animal suffer to warm us. So, if you like the fur clothes but you don’t like this last happen, synthetic coats are a very economical, trendy, ethic and moral solution. I complement this look with a white t-shirt that gives light to the outfit, and I close it up with a camel bag and camel shoes, one of the colors I most like in this Fall season. Hope you like it!

♥ Today I feel… La Deriva from Vetusta Morla

15colgadasdeunapercha_fall_otoño_fur_pelo_abrigo_coat_jacket_chaqueta_skinny_pitillo_camel_negro_black_blanca_arias_2

15colgadasdeunapercha_fall_otoño_fur_pelo_abrigo_coat_jacket_chaqueta_skinny_pitillo_camel_negro_black_blanca_arias_3

15colgadasdeunapercha_fall_otoño_fur_pelo_abrigo_coat_jacket_chaqueta_skinny_pitillo_camel_negro_black_blanca_arias_4

15colgadasdeunapercha_fall_otoño_fur_pelo_abrigo_coat_jacket_chaqueta_skinny_pitillo_camel_negro_black_blanca_arias_5

15colgadasdeunapercha_fall_otoño_fur_pelo_abrigo_coat_jacket_chaqueta_skinny_pitillo_camel_negro_black_blanca_arias_6

15colgadasdeunapercha_fall_otoño_fur_pelo_abrigo_coat_jacket_chaqueta_skinny_pitillo_camel_negro_black_blanca_arias_7

15colgadasdeunapercha_fall_otoño_fur_pelo_abrigo_coat_jacket_chaqueta_skinny_pitillo_camel_negro_black_blanca_arias_8

15colgadasdeunapercha_fall_otoño_fur_pelo_abrigo_coat_jacket_chaqueta_skinny_pitillo_camel_negro_black_blanca_arias_9

15colgadasdeunapercha_fall_otoño_fur_pelo_abrigo_coat_jacket_chaqueta_skinny_pitillo_camel_negro_black_blanca_arias_10

Chaqueta/Jacket: H&M FW 14/15
Camiseta/T-shirt: Mango SS 14
Skinny Jeans: H&M FW 14/15
Zapatos/Shoes: Bossanova (old)
Bolso/Bag: Bossanova (old)
Collar/Necklace: Zara SS 13
Esmalte de uñas/Nail polish: old

photos by sahba visual
post by Blanche

11 comentarios en “Sunny Fall

 1. blanchhhiieee de mi corasong! mencanta tot el look, ho saps! pero encara m’agrada més veure les fotos y recordar el dia tan guai que vam passar… jeje ¡viva los findes de shooting i nenes!
  saps que m’enamoren les sabates! (gran decisió la foto jeje) i he de dir que estic 100% d’acord amb el teu text! visca les pells sintetiques y la llibertat dels animals! :)

  besitos flor… ¿te dit ja que estas guapa? <3

  anna duarte.

  1. Amorchiiiii!! :D :D gràcies mi amor! El dia va ser perfecte, com sempre! (i en breus més shooting i nenes!)
   Les sabates saps que si tinguessim el mateix peu… te les deixava ara mateix! jajaja la foto… jo encara tinc els meus dubtes jajaj però confio en les meves bones assessores d’imatge tot i així, passa’t per l’insta, jaja

   Les dos estem ben d’acord amb el tema pells i animals ;) no cal res de patiment! i ens podem vestir exactament igual.

   Petons, petons, tu estàs i ets preciosa!!
   Blanca Arias.

  1. Gràcies pedorri!!!! Jijiji la veritat és que són colors que utilitzo molt i per a mi són bàsics. Formen bon equip tots plegats.
   Les sabates em tenen enamorada desde el dia en que van entrar en el meu armari! jaja i súuuuuper còmodes!

   Muuuuac!
   Blanca Arias.

  1. Gracias, preciosa!!
   Son colores que me encantan ya de por sí, pero para esta época, todavía más. Para mi el camel siempre tendrá un toque especial y lo aportará al resto del look, aunque sea en pequeñas dosis! :)

   Besitos!!
   Blanca Arias.

 2. Blanqui! Me encanta la simplicidad de tu look, pero a la vez la combinacion de colores; negro, blanco y camel me parecen súper acertadas, y ese maxicollar es brutal.
  Besitos

  Ali

  1. Mil gracias, Ali!!!! Era justo lo que quería transmitir: simplicidad, pero con una combinación básica de colores. Los tres me encantan y cuando los pongo juntos en un mismo look aún me gustan más!
   El collar es de mis preferidos, por no decir el que más! siempre da un toque diferente y alegre!

   Peto!!!
   Blanca Arias.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.